Anke Rutten-Van der Kraan

Anke Rutten-Van Der Kraan

Vast in jo-joën

“In mijn eindexamen jaar van de middelbare school ben ik gestopt met fanatiek roeien. Helemaal niet meer sporten en wel lekker eten en snoepen zorgden ervoor dat ik langzaam aan steeds zwaarder werd. Toen ik mijn huidige man ontmoette, werd het alleen maar erger. Lekker samen uit eten, naar de bios met iets lekkers, ’s avonds lekkere hapjes op de bank. Op het hoogtepunt woog ik maar liefst 103 kilo. Sindsdien heb ik verschillende pogingen ondernomen om af te vallen. Met een diëtiste, sonja bakker, atkins. Steeds viel ik hier zo’n 10-15 kilo mee af, bleef het gewicht een tijdje stabiel, maar kwam ik dan toch weer aan. Nooit deed ik naast het lijnen iets aan sport. Mijn conditie was dus ook gedaald tot het nulpunt.”

Resultaten Anke Rutten-Van der Kraan personal training Eindhoven

Resultaten tot dusver:

Gewicht: -19.6 kg

Omvang: -93.6 cm

Diabetes

“Tijdens mijn tweede zwangerschap bleek ik zwangerschapsdiabetes te hebben. Hier ben ik heel erg van geschrokken. Gelukkig is dit meteen na de bevalling over, maar de internist vertelde me dat ik nog tot 5 jaar daarna een verhoogde kans op diabetes type 2 had. Nou was ik niet veel aangekomen in de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding zelfs nog wat afgevallen, maar toen ik daarmee stopte kwamen er langzaam weer kilo’s bij. Dat overgewicht wat ik al jaren had was ook een risicofactor om diabetes te krijgen, dus ik was eigenlijk dubbel belast. Dit wilde ik echt niet meer, ik moet gezond en fit blijven voor mijn kinderen. Ik zag op facebook advertenties langs komen van Dazzle Personal Training System. Wat grappig, dacht ik, Marvin die ken ik nog van school. Het voelde vertrouwd genoeg om contact met hem op te nemen. Ik wilde nu echt iets gaan doen. Ik was inmiddels alweer 94 kilo, ik moest nu echt op de rem trappen.”

 Nog niet klaar voor verandering

“Marvin stelde voor deel te nemen aan de 8 weken vetverbrandings challenge die binnenkort zou starten. Inbegrepen was deelname aan de bootcamp en wekelijkse inbelsessies met lessen om je levensstijl te veranderen. Heel leuk en behulpzaam, maar in die 8 weken heb ik er met de pet naar gegooid. Ik ging braaf sporten, maar het huiswerk deed ik steeds te laat en met eten lette ik onvoldoende op. Eigenlijk was ik nog niet helemaal klaar voor verandering. Resultaat na 8 weken…-2,5 kilo en -20cm. Wat baalde ik! Wat zonde! Na de laatste bijeenkomst heb ik een nieuwe afspaak met Marvin gepland. Dit moest anders, ik moest afvallen.”

Yes! Resultaten!

“Uiteindelijk heb ik besloten lid te blijven van de bootcamp en daarnaast 1x per week met Marvin een personal training te doen. De knop is omgegaan. Ik ben me aan mijn voedingplan gaan houden. Ik ga graag sporten, ook al is het soms heel zwaar. Ik zeg met regelmaat mijn statement. Ik heb een powermove. Ik val Marvin met regelmaat lastig met updates over hoe het met me gaat. Ik zal niet zeggen dat de laatste maanden vlekkeloos zijn verlopen, maar er is resultaat. En wat voor resultaat! Bijna -20 kilo en -1 meter omtrek! Ik voel me fit, heb veel meer energie, slaap beter, heb een nieuwe garderobe omdat ik overal in verzoop. Ik krijg enorm veel complimenten van familie, vrienden, collega’s en Marvin. Dat werkt zo motiverend om door te gaan. En het maakt me trots. Trots op mijn doorzettingsvermogen en mijn nieuwe ik.”

Doorzetten en volhouden

“Ook na mijn laatste een-op-een elite coaching sessie over een aantal maanden blijf ik werken aan mijn doelen. Ik blijf bij de Fit Academy Bootcamp en ik heb er alle vertrouwen in dat ik met mijn nieuwe voedingspatroon en bootcampen die laatste paar kilootjes ook kwijt raak. Ik wil Marvin, en de super leuke en gezellige Dazzle dames (en heer), bedanken voor alle steun en motivatie!”

Anke, werkzaam in de zorg en moeder van 2 kinderen

========================================

Wil jij ook indrukwekkende resultaten behalen?

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen