Jolein Leenders

 

Jolein Leenders

 

***UPDATE***

Inmiddels is door haar toewijding Jolein al 7,5 kilo lichter (waarvan 6,4 kilo vet) en 43,5 lichaamsomtrek kwijt! Keihard knallen noemen we dat!

 

Geen zin in een ‘dieet’

“Ik zat al maanden niet lekker in mijn vel. De laatste paar zwangerschapskilo’s wilden er maar niet af…of eigenlijk had ik geen zin in een dieet. Ik sportte wel, maar omdat ik niet op mijn voeding lette, viel ik niet af.”

 

resultaten jolein personal trainer eindhoven 

 

Resultaten tot dusver:

Gewicht: -7,5 kg

Vetmassa: -6,4 kg

Omvang: -43 centimeter

 

Geen dieet, maar bewust eten

“Ik zag vaak filmpjes en foto’s voorbijkomen van Dazzle op Facebook en een vriendin van mij had super goede resultaten gehaald met Marvin. Dus heb ik contact gezocht met hem. 

Samen met Marvin heb ik doelen gesteld, een voedingsplan en een trainingsplan gemaakt. Door het voedingsplan weet ik nu beter wat ik eet. Ik eet bewuster, maar ik dieet niet! Ik eet gezonder en minder en als ik nu ‘zondig’, kijk ik eerst of het de calorieën waard is, haha. Natuurlijk pas ik het wel in in mijn voedingsplan. En als ik het even niet meer zie zitten, dan pept Marvin me weer op. “

 

“Spierpijn is niet functioneel!”

“Het trainen met Marvin is ook super. Bij de 1-op-1 elite coaching leert Marvin hoe ik effectief kan trainen, vrijwel zonder spierpijn, want zoals Marvin zegt; “spierpijn is niet functioneel”! Hij helpt me uit mijn comfortzone en doorzetten als ik eigenlijk wil stoppen. Bij de Fit Academy sporten we samen met anderen, wat gezellig is en met elkaar proberen we ook het beste uit die trainingen en onszelf te halen.”

 

Elke dag aan mijn ‘blokjes’ voelen

“Na 12 weken ben ik de kilo’s die ik wilde verliezen ruimschoots kwijt. Mijn lichaam is sterker en fitter. En ook leuk; gespierder! Ik zit weer lekker in mijn vel en kijk weer graag in de spiegel. En ik zit ook graag aan mijn buik, want die blokjes, die voelen heerlijk!!”

 

Jolein, moeder van twee kinderen

========================================

Wil jij ook indrukwekkende resultaten behalen?

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen