Daniëlle Delahaye

Daniëlle Delahaye

Hard werken of effectief zijn?

“Ik heb altijd al fanatiek gesport en altijd ervan genoten om me uit te leven bij de sportschool of gewoon lekker in de frisse buitenlucht. Al jaren wilde ik echter wat gewicht kwijtraken en droger/strakker en nóg energieker worden. Ondanks dat ik zo’n 10-12 u per week sportte (m.n. groepslessen en cardio), lukte het me niet om bovenstaande voor elkaar te krijgen. Marvin sprak me tijdens het sporten bij de sportschool aan en zei dat hij er in een kortere tijd voor kon zorgen dat ik betere resultaten zou behalen. Ik was nieuwsgierig en ging daarom het vrijblijvende gesprek aan.”

 

results danielle delahaye personal trainer eindhoven

Resultaten in slechts 30 dagen

Gewicht: -2,3 kg

Omvang: -15 cm

Vet: -1,4%

Minder doen, méér bereiken

“Ik besloot voor het Personal Impact-programma van 30 dagen te gaan. Ik ben anders gaan trainen (korter, maar effectiever; meer kracht & tabata en de groepslessen liet ik even links liggen).  De bootcamplessen die Marvin gaf waren ook erg leuk/pittig en effectief!

Ook ben ik anders gaan eten. Zo heb ik gedurende die 30 dagen al mijn eten gewogen en in het voedingsdagboek ingevuld, wat e.e.a. erg overzichtelijk maakte. Een heel gepuzzel was het af en toe om alle macronutriënten kloppend te krijgen, maar gaandeweg kreeg ik er wel meer handigheid in.”

 

Alleen maar voordelen

“In die 30 dagen ben ik 15 cm omtrek kwijtgeraakt en 1,4 kilo vet. Ik ben strakker en energieker geworden én ik ben me nóg bewuster geworden van wat ik eet. Plus door deze nieuwe manier van trainen hou ik meer tijd over voor andere leuke dingen dan voorheen.”

 

Hoe verder na 30 dagen?

“Doordat ik zo enthousiast was over het Personal Impact-programma, heb ik besloten om voor het Personal Empowerment-programma van 90 dagen te gaan. Want ik wil voor nóg betere resultaten zorgen!”

 

Mijn ervaring met Marvin

“Marvin is echt een topcoach! Hij staat altijd voor je klaar, geeft erg fijne tips/adviezen én laat jou zelf het e.e.a. bedenken (bijvoorbeeld je eet- en/of trainingsschema) zodat je er echt je eigen draai aan kunt geven en dus niet iets voorgekauwd krijgt wat niet bij je past.

Kortom, ik ben super tevreden en kan iedereen Marvin aanraden!

En ik heb nu al heel veel zin in het Personal Empowerment-programma!”

 

 

Daniëlle Delahaye, leerkracht

========================================

Wil jij ook indrukwekkende resultaten behalen?

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen