Testimonials

Jonathan Sayers

Jonathan Sayers

Personal Trainer

Voedingscoach

Kettlebell Coach

 

Sinds 2006 ben ik actief en bekwaam in het begeleiden, coachen, opleiden en trainen. Dit is allemaal begonnen bij Defensie waar ik de afgelopen 20 jaar werkzaam ben geweest, waar ik diverse opleidingen op het gebied van coaching en training heb gevolgd. Mede door deze gevolgde cursussen in binnen- en buitenland raakte ik bekend met leven en overleven in de natuur. Dit was voor mij een persoonlijke ommekeer in mijn privé leven. Het roer moest en ging om voor wat betreft voeding en manier van leven. Zoveel mogelijk geraffineerde suikers, en rommel bannen uit de voeding. Dit resulteerde uiteindelijk in het volgen van diverse sport en voeding opleidingen. Wat kunnen jullie van mij verwachten: enthousiasme, toewijding, persoonlijke aandacht  en de winners mentaliteit om persoonlijke doelen  te halen tijdens de door mij verzorgde trainingen.

Ine de Jong

Ine de Jong

“Ik wou zo graag eens niet meer hoeven te lijnen en toch een gezond en slank figuur hebben. Samen is dat is nu eindelijk gelukt! Geen ge-jojo meer, dit kan ik volhouden!”

Anouk van de Vosse

Anouk van de Vosse

“Ik ben écht veranderd en heb geleerd hoe ik het zelf kan volhouden. Ook met af en toe wijn, bier of chips. Van elke dag bankhangen naar zelfs genieten van het trainen!”

Marvin Alexander

Marvin Alexander

Oprichter en eigenaar

Elite Result Coach

Personal Trainer

Coach Effectief Voeden

 

Mensen dingen kunnen laten doen waarvan ze dachten dat het nooit mogelijk was…dat is waar mijn passie ligt. Ik heb Dazzle! PTS opgericht om mensen te inspireren en te begeleiden naar uitzonderlijke resultaten. Hieruit is ook de visie ontstaan die wij elke dag met plezier leven. Om blijvende resultaten te creëeren zullen we wel bereid moeten zijn om in het diepe te springen. We moeten uit onze comfort zone komen, dingen doen die ongemakkelijk zijn, maar vooral bruut eerlijk naar onszelf zijn. Dit komt ook terug in mijn manier van coaching: effectief, resultaatgericht, met ruimte voor een grap, respectvol en begripvol, maar vooral bruut eerlijk. Ik geloof dat wij altijd in staat zijn ons gewenste resultaat te behalen…mits we bereid zijn het werk ervoor te doen!

Laura Hoogendoorn

“Ik ben blij om te zien dat het me nu nog weinig moeite kost mijn betere eetgewoonten vol te houden. Zodra ik daar een ritme in had gevonden ging dat eigenlijk vanzelf!”

Rebecca Vromans

Rebecca Vromans

“Inmiddels ben ik 30 kilo lichter! De resultaten waren echt iets om trots op te zijn en dat ben ik dan ook. Ik ben echt heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om aan mezelf te gaan werken!”

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen