Ine de Jong

 

Ine de Jong

Gezond afvallen zonder te diëten

“Ik kan het zelf nog niet goed bevatten wat een verandering ik heb doorgemaakt samen met mijn uitstekende personal trainer/coach Marvin.”

 

Resultaten

Gewicht: -8,5 kg

Omvang: -50,0 cm

Kennismaking

“Op 5 januari na al die feestdagen ben ik zelf weer gaan lijnen voor de zoveelste keer. Ik zou zo graag eens weer niet hoeven te lijnen, want ik eet zo weinig naar mijn idee en wil van dat gevoel af dat ik niks mág eten. Dan kom ik Marvin tegen op het feestje van goede vrienden van ons. Ik raak met hem in gesprek en merk meteen wat een super enthousiaste jongen het is, vooral wat betreft voeding. Ik geef hem mijn telefoonnummer en belt hij me vrij snel en we maken een afspraak voor een intake gesprek. Nadat ik het kostenplaatje hoorde dacht ik meteen: “niet te lang nadenken maar meteen doen, in jezelf investeren is altijd goed.”

Een nodige start

“Ik begin met Marvin op 26 januari aan mijn training en het invullen van de voedingsapp met een gewicht van 71,4 kilo. Met mijn 1.60 mrt. lengte veel te veel! Mijn doel is 65 kilo. Ik heb me meteen voor de volle 100% ingezet, na nog een keer een blunder van teveel wijn drinken! Marvin heeft me toen goed toegesproken en me geleerd keuzes te maken. Vanaf toen is dat ook heel goed gelukt. Het sporten was best zwaar maar hij motiveerde me zo goed om vol te houden: “KOM OP INE JE KAN HET!!!!””

Gezond afvallen zonder te diëten

“Zonder een keer verstek te laten gaan is het me gelukt. Op 21 april weeg ik 61.9 kilo. WoW! Ik heb mijn eetgewoontes veranderd en ben zelf erg verbaast dat ik 1 glas wijn ook heel lekker vindt, of van een paar frites kan genieten, geen brood meer eet maar geniet van heerlijk rauwkost met hoemoes of een lekker salade met vegetarische kipstukjes. Geen ge-jojo meer, dit kan ik volhouden. Ik heb geleerd keuzes te maken en kan toch op een heel plezierige manier eten. Mijn zoon gaat binnenkort trouwen en ik heb prachtige kleding kunnen kopen en ben supertrots op mezelf mede dankzij mijn super motiverende trainer/coach Marvin!”

“Ik zou zeggen tegen alle mensen die dit lezen en er mee zitten dat ze té zwaar zijn, doe het, je leert er zoveel van, toi, toi, toi,”

 

 

Ine de Jong

========================================

Wil jij ook indrukwekkende resultaten behalen?

 

 

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen