Margot

Margot

Je leven veranderen…maar wel genieten!

“Eind vorig jaar was ik het beu. Ik was veel te zwaar, had weinig energie, en een conditie van niks.”

 

Results Margot personal trainer Eindhoven

Resultaten

Gewicht: -16,6 kg

Omvang: -46,0 cm

Geïnspireerd door een vriendin

“Een vriendin was begonnen met personal training, bij Marvin, en was heel enthousiast. Ze viel flink af en raakte veel centimeters kwijt. Net als ik had ze wat lichamelijke klachten en onze levensstijlen kwamen behoorlijk overeen. Zou dit dan ook wat voor mij zijn? “Maak een afspraak”, zei ze, en ga het gewoon proberen. Akkoord.”

Dringend noodzakelijke opofferingen

“Ik had een leuk gesprek en het besluit werd genomen. Na de kerstvakantie zou ik beginnen bij Marvin. De eerste training was confronterend. Mijn conditie was slecht en de bloeddruk te hoog. Ik kreeg een aantal regels mee: geen suiker, geen sapjes en frisdranken, wel minimaal twee liter water op een dag, en maximaal drie glazen alcohol per week. Vooral dat laatste hakte erin! Maximaal drie glaasjes in een week, met regelmatig etentjes en feestjes is dat nu nog steeds een uitdaging. Ook de fysieke inspanning vond ik zwaar. Ik had nog nooit gesport! Ik wist ook zeker dat het niets voor mij was. Maar dankzij Marvin’s enthousiasme en aanmoediging kon ik veel meer dan ik dacht.”

Verbluffende resultaten

“Al mijn voeding zette ik in een app, en wekelijks nam Marvin met mij door wat er verbeterd kon worden. Nu, dertien weken later, weet ik precies wat ik wel en niet kan eten, ben ik 16.6 kg lichter (ondanks toch nog steeds wekelijkse sushi of andere etentjes), ben ik 46 centimeter kwijt (waar zijn die gebleven?), is mijn bloeddruk weer normaal, en heb ik besloten om nog eens dertien weken door te gaan. Mijn conditie mag nog beter, en 25 kilo in totaal eraf: dat klinkt wel heel mooi, niet? Marvin, je bent een topper. Zonder jou was dit nooit gelukt. Wanneer mag ik er op toosten? :-)”

 

Margot, moeder van twee kinderen

========================================

Wil jij ook indrukwekkende resultaten behalen?

 

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen