Over ons

Over Dazzle! Personal Training System Eindhoven

Mijn naam is Marvin Alexander.

Ik ben 40 jaar jong en trotse (alleenstaande) vader van mijn dochter en zoon. Na een periode flink vast te hebben gezeten in mijn leven heb ik de keuze gemaakt om geluk, passie en energie de drijvende factor van mijn bestaan te laten zijn. Deze periode heeft mij in laten zien dat we allemaal ontzettend krachtige mensen kunnen zijn, als we onze onzekerheid, angsten, belemmerende gedachten en niet-bevorderlijke ‘regels’ laten varen. Ik geniet ervan om elke dag met ontzettend veel energie op te staan en voldaan naar bed te gaan. In mijn vrije tijd ben ik met mijn kinderen, aan het sporten of een wandeling aan het maken.

Ik ben energiek, gepassioneerd, hou van een grapje en ben uitzonderlijk gedreven…

Met wie willen wij werken?

In 3 woorden: bijzonder toegewijde mensen. Mensen net zoals ik, zoals mijn partner, zoals mijn vrienden…

Meer specifiek werken wij het liefst met bijzonder toegewijde dames.

Deze toewijding bepaald namelijk of we resultaat behalen en behouden. Zonder dit zullen we enkel blijven jo-joën of, erger nog, nooit onze dromen verwezenlijken. Zoals ik het zie is leven zonder toewijding verspilde potentie.

Met toewijding leven hoeft niet te betekenen dat je onmogelijk hoge doelen moet stellen, zoals 10% lichaamsvet behalen of een 100 km ultra marathon te lopen. Het betekent dat je doelen voor jezelf zet die jou uitdagen elke dag meer van je potentie te benutten, resultaten te behalen die anderen ook tot actie inspireren en je een gevoel van trots geven bij het behalen van deze doelen.

Ik ben op zoek naar dames die begrijpen dat ‘bijzonder toegewijd zijn’ iets goeds is en alsmede de commitment maken om ook uitzonderlijk inspirerende fysieke resultaten te behalen én behouden…

Waarom willen wij met bijzonder toegewijde dames werken?

Omdat ik geloof dat bijzonder toegewijde dames degene zijn die de rest van de wereld gezonder kunnen maken. En als jij een bijzonder toegewijde dame bent…dan heeft de wereld jou nodig!

Toegewijde mensen denken anders, zijn vastberaden, durven verder uit hun comfort zone te gaan, zijn niet bang om te falen en doen wat nodig is…

Maar vooral…omdat ze ontzettend leuk zijn om mee te werken.

Waarom zou je met Dazzle werken?

Omdat als jij op zoek bent naar uitzonderlijke fysieke resultaten die je een leven lang behoudt, met meer energie en passie om nóg gelukkiger het leven door te gaan…wij er alles aan doen om jou daarheen te gidsen.

Wij zijn experts op het gebied van gewichts- en vetafname bij vrouwen. Daar ligt onze passie, daar ligt onze uitvoerige ervaring en expertise.

We onderzoeken, bestuderen, beoefenen en brengen de meest krachtige strategieën, methoden en gewoontes dagelijks in de praktijk aangaande:

  • Afvallen/Slanker worden – kilo’s, centimeters en vet verliezen en je figuur verbeteren
  • Energie verhogen – eindelijk ongeremd leuke dingen kunnen doen
  • Fitter worden – kracht & conditie verbeteren
  • Gelukkiger worden/met passie leven – elke dag intens gelukkig opstaan en dit gevoel kunnen delen met anderen

En…wij zijn uitzonderlijk goed in jou coachen.

Wij weten hoe je deze grote onderwerpen eenvoudig en uitvoerbaar kunt maken
Wij weten hoe je mensen kunt inspireren het beste uit zichzelf te halen
En wij zijn heel erg goed in een schop onder de kont geven…als dat nodig is…

Bekijk hier eens wat sommige fantastische mensen over ons systeem te vertellen hebben:

Waar gaan wij heen en waarom zou je met ons mee gaan?

Onze visie is het creëren van een gezondere wereld, door bijzonder toegewijde mensen in staat te stellen uitzonderlijk fysieke resultaten te behalen én behouden.

Dat is een grote visie…en het creëren van een gezondere wereld is meer dan ik in mijn eentje kan doen…maar met de juiste (bijzonder toegewijde) mensen…kunnen we een verschil maken…ABSOLUUT!

Onze missie is een nationale beweging creëren van gezonde en inspirerende mensen die onze principes leven en stimuleren bij anderen. Wij geloven sterk dat een stimulerende, begripvolle groep gelijkgezinden elkaar met meer fun naar beter resultaat kunnen brengen. Ga jij met ons mee?

Personal Trainer Eindhoven

Team Dazzle!

Bij Dazzle! Personal Training System Eindhoven willen wij het beste bij onze cliënten naar boven halen. Daarvoor beschikken wij over de beste personal trainers in Eindhoven en omstreken. Daarnaast zijn wij uitermate trots op het famiegevoel onder alle cliënten. Door kennis, ervaringen, recepten en steun aan elkaar te bieden kan in iedereen in ons ‘Team Dazzle’ nog sneller progressie boeken. Maak kennis met de huidige coaches:

Dazzle personal training system is erkend door:

Personal Trainer Eindhoven

Sport tegen depressie, burn-out, stress, angst en eetstoornis

Sport en lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van de behandeling van mensen met een burn-out, stress en overgewicht door uiteenlopende psychische klachten. Om een bijdrage te leveren aan het behandelplan van cliënten van zorginstellingen, werken de personal trainers van Dazzle Personal Training System samen met zorginstelling Vitalis GGZ.

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen