Personal Trainer Eindhoven: Over Marvin Alexander

“Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.”

Albert Einstein

Terugblik

Achteraf lijken keuzes vaak zo eenvoudig te verklaren. We zien waarom onze slechte beslissingen slecht waren, maar ook waarom onze goede beslissingen de juiste waren. Zo ook zie ik mijn keuze mij om te scholen tot personal trainer. Mijn hele leven ben ik gepassioneerd bezig geweest met sport en beweging. Zowel in teamsport als individueel. Van worstelen tot dans. Van choreograaf voor vechtscènes in films tot trainer voor zelfverdediging. Van groepsinstructeur tot één-op-één fitness begeleiding. Altijd heeft sport & coaching een deel uitgemaakt van mijn leven. Het is sinds kinds af aan mijn passie geweest, maar ik had nooit gedacht daar mijn beroep van te kunnen maken. Mijn toekomst, dacht ik, lag in computers en het bedrijfsleven.

Specialisaties:
– Afvallen
– Doorbreken negatieve patronen
– Mindset coaching

Opleidingen:
– NASM Certified Personal Trainer
– AALO Fitness Academy – Fitness Docent
– Fitvak! A
– Fitvak! B

Vaardigheden:
– TRX
– Kettlebell
– Clubbell
– Bosu
– Functional Training
– Spinning
– Insanity!
– Bootcamp en groepslessen
– Gezonde Voeding

Vast zitten in het leven

Nadat ik er in het laatste jaar van mijn bachelor Business Informatics achter kwam dat het bedrijfsleven toch niet zo geschikt voor mij was als ik gehoopt had heb ik veel moeite gehad de juiste motivatie te vinden. Ik had mijn diploma behaald, maar wat nu? Doordat ik niet goed wist wat ik wou en dacht dat veel doelen niet haalbaar waren ben ik voor een geruime tijd gedemotiveerd geraakt. Ik kon niet vinden wat het nou was dat me gelukkig zou maken. Na diverse beroepen uit geprobeerd te hebben ben ik uiteindelijk gesetteld in de particuliere beveiliging. Het is een dienstverlenend beroep, je werkt veel met mensen en emoties en het heeft een fysiek aspect. Toch kon ik mezelf hier toch niet volledig in kwijt. Een lange en zware periode van een gebrek aan drive, motivatie en vertrouwen was hier het gevolg van. In deze fase zat ik echt ‘vast’ in het leven. Zo vaak had ik de intentie en de plannen iets te veranderen, maar uiteindelijk was er altijd een reden waarom dat toch niet gebeurde.

Nu of nooit

Totdat daar ineens de druppel was. Dat ‘nu of nooit’ moment. Misschien was het de leeftijd, of de veelal negatieve aard van het werk. Misschien het afscheid nemen van een zeer dierbare of het vinden van een nieuwe liefde in mijn leven. Of misschien wel dat dit alles samen kwam. Hoe dan ook was daar de druppel, het was tijd voor verandering. Met veel onmisbare hulp, steun en positieve aanmoediging ben ik begonnen aan mijn nieuwe toekomst. Een toekomst vol geluk en bruisend van de energie. Ik ben bij mijzelf te rade gegaan wat mij nou écht gelukkig maakte. En daar was opeens weer sport & beweging. Dát, en een enorme drive om anderen te helpen heeft mij aangezet deze nieuwe weg in te slaan.

Tijd voor verandering

Dit is waarom ik personal trainer ben geworden. Ik krijg energie van training geven en bewegen. Ik leef op als ik zie hoe mensen zichzelf kunnen verbazen en dingen doen die zij zelf nooit voor mogelijk hadden gezien. Mijn doel is mensen in te laten zien dat ze veel meer kunnen dan ze zelf denken. Dat ongeacht hoe vaak er al een teleurstelling is geweest, dat er altijd een nieuwe kans op succes is. Je grenzen worden alleen gesteld door de beperking van het eigen visualisatievermogen. Door de juiste motivatie, inspiratie en begeleiding wil ik werken aan discipline en een positiever zelfbeeld. Met al deze positieve energie kunnen de resultaten niet uitblijven.

Dazzle! PTS

Eind 2014 heb ik van mijn wens een doel gemaakt. Met Dazzle! Personal Training System wil ik begeleiding bieden op een manier die past bij mijn eigen visie. Waarbij in plaats van de tijdelijke resultaten van voorgaande ervaringen nu een blijvende verhoging van de levenskwaliteit wordt gerealiseerd. Een onderbouwd systeem dat terug gaat naar de kern en vanaf daar een compleet nieuwe fundering legt voor het lichaam en de geest.

Een nieuwe, positieve toekomst

Na een vervelende periode in het verleden weet ik hoe het is om vast te zitten. Hoe machteloos je jezelf soms kunt voelen door een gebrek aan drive, doorzettingsvermogen of duidelijke richting. Als jij het gevoel hebt vast te zitten en doorzetten of motivatie een probleem is. Of als je niet goed weet hoe je (opnieuw) moet beginnen. Neem dan contact met mij op. Ik wil de positieve energie die ik heb ontvangen in mijn moeilijke tijd graag terug geven aan jou. Om jou vooruit te helpen. Zodat ook jij al je sportieve wensen kunt overtreffen. Met behulp van de Motivation-Results Cycle wil ik werken aan een fitte, energieke en levenslustige toekomst.

Ben jij ook klaar om je leven te veranderen?

[imic_button colour=”btn-mybtn” type=”enabled” link=”//contact” target=”_self” extraclass=”” size=””]Zet de eerste stap![/imic_button]

Met krachtige groet,
Marvin Alexander

Dazzle! Personal Training System

Personal Trainer Eindhoven: Over Marvin Alexander

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen