Bijzondere Ervaringen

Bijzondere Ervaringen

“Marvin is motiverend, duidelijk, begripvol en consequent. De trainingen zijn afwisselend en leuk: naast serieus trainen is er tussendoor tijd voor een grapje. Marvin houdt rekening met jouw mogelijkheden en past het trainingsschema hier precies op aan. Hij helpt je bij het behalen van je doelen en laat je inzien dat je veel meer kunt dan dat je had gedacht! Ik ben heel blij met Marvin als trainer en ga na mijn eerste drie maanden nog eens drie maanden samen met hem verder werken aan mijn doelen. Thanks Marvin! Let’s do this!”
 
– Juliëtte Nieuwlands


“Ik train nu enkele maanden met Marvin, en de resultaten zijn verbluffend. Ik vind het verbazingwekkend hoe Marvin je kan motiveren om anders te kijken naar bepaalde dingen, hierdoor heb ik mijn grenzen meerdere malen weten te verleggen, en sta ik positiever in het leven. De trainingen zijn intensief, zowel lichamelijk als mentaal. Ze zijn zeer gevarieerd, kundig en worden met veel enthousiastme begeleidt. Daarnaast is Marvin ook echt iemand met mensen kennis. Hij weet precies in wat voor stemming ik ben wanneer we samen trainen, wanneer ik een “iets” mindere dag heb weet hij hier zeer goed op in te spelen, en het uiterste uit mij te halen. Dat noem ik nou een Personal Coach. Vanaf de eerste 10 minuten voelde ik me al zeer op mijn gemak bij Marvin. Ik ben blij en trots dat ik de stap heb gezet en begeleidt wordt door Marvin! Ik ben er van overtuigd dat deze stap voor mij een life changing iets gaat zijn! Dit alles is een zeer prettige en leerzame levenservaring die ik nooit had willen missen!”

– Veronique Mulders

“Ik raad iedereen aan om bij Marvin te gaan trainen. Zijn enthousiasme werkt super motiverend en daardoor wordt afvallen en conditie opbouwen super eenvoudig. Als het je even niet meezit en de hoop en energie verliest om door te zetten, weet Marvin je hier doorheen te slepen door gesprekken en tips. Ik train nu 3 maanden met Marvin en ben veranderd van een lui, energieloos iemand naar een persoon die verslaafd is aan sporten!”
 
– Ronah van Gijsel


“Ik ben blij om te zien dat het me weinig moeite kost mijn betere eetgewoonten vol te houden. Zodra ik daar een ritme in had gevonden ging dat eigenlijk vanzelf. Ik ben ervan overtuigd dat het me gaat lukken om dat vol te houden! De laatste week van mijn traject hebben we ons er vooral op gericht om het bewegen ook duurzaam in te steken. Marvin heeft me veel oefeningen laten zien en doen die ik gemakkelijk zelf thuis kan doen. Daar ben ik heel blij mee en dit gaat me zeker helpen om ook dat stuk van mijn nieuwe levensstijl vol te houden!”

– Laura Hoogendoorn

“Voor het beoefenen van mijn sport wordt ik al jaren getraind door Marvin. Hij excelleert hierbij in het motiveren en coachen, waarbij de details het verschil kunnen maken. Naast de sporttraining heb ik ook personal training in de sportschool mogen genieten bij Marvin en dit was ook zeer aan te raden. Aangezien ik Marvin al jaren ken en ook in mijn privé leven hem zie, vond ik het fijn dat hij privé en “werk” kon scheiden. De trainingen die ik ontvang zijn erg professioneel en gericht op het resultaat, waarbij het wel persoonlijk is, maar niet een theekransje. Resultaten gegarandeerd!!”
 
– John Evers

Johnny Evers referentie voor Dazzle personal training eindhoven

“Voor ieder die zich afvraagt wat de voordelen nu precies zijn van deze personal training heb ik maar 1 advies. Maak een afspraak met ze. Je zit op de goede plek daar!! Make no mistake, het is zwaar, je gaat jezelf tegenkomen, maar er als een betere versie uitkomen!!”

– Sandra van den Heuvel

“Het fijne aan trainen met Marvin is dat hij eerlijk is en zegt waar het op staat. Soms kan dat best confronterend zijn. Ik ben best eigenwijs en neem niet alles zo maar aan. Verder dacht ik altijd dat ik best weinig alcohol dronk, maar toen ik het met 1 of 2 glazen per week moest doen, was dat best even slikken. Het went, nu heb ik er eigenlijk wel genoeg aan. De drie maanden zitten er al weer op en ik ben erg tevreden met het resultaat, van bijna maat 44 naar 38! Om dan toch nog even een cijfer te noemen, ik ben nu 7,9 kilo afgevallen, in centimeters is dat in totaal 37,5 cm. Ik ga nog drie maanden verlengen, ik vind dat ik wat stabiliteit en evenwicht nog meer bereiken kan. Verder wil ik nog meer buikvet verliezen en als het lukt om iets gespierder te worden dan zou dat mooi zijn. Wordt vervolgd!”
 
– I.


Gijske Schijf referentie voor Dazzle personal training eindhoven

“Ik vind dat Marvin voor een juiste dynamiek in zijn trainingen zorgt. Hij speelt goed in op de door jou te behalen doelen en motiveert je enorm om het beste uit jezelf te halen! Hij heeft mij naast inspannende conditietrainingen kennis laten maken met krachttraining op een hoger niveau en geeft hier vaak een leuke twist aan zodat geen één workout hetzelfde is. Hij daagt je uit om je grenzen te verleggen en niet alleen op fysiek gebied maar ook mentaal helpt hij je enorm vooruit! Hij is een ware professional, heeft veel kennis over sport en voeding en zeker een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is om gezonder, gemotiveerder en beter in het leven te gaan staan!!”

– Gijske Schijf

“Wat ben ik blij met mijn Personal Coach/trainer Marvin, hij motiveert je en helpt je ontzettend goed met je doel bereiken. Ik dacht altijd dat ik niet veel at en dat is ook zo maar het was totaal de verkeerde keuzes die ik maakte, nu eet ik veel gezonder en gevarieerder, ik heb al ontzettend veel geleerd en ben al behoorlijk goed afgevallen, deze week twee leuke nieuwe jurken gekocht die geweldig mooi in mijn afgeslankte figuur staan ik ga nog even flink door trainen met Marvin en kom er nu achter wat voor spieren ik allemaal in m’n lijf heb, haha!”
 
– Ine de Jong


“Tot zover een dikke 5! Marvin heeft me in laten inzien dat er veel meer schuil gaat dat alleen behalen van doelen. De mindset is dus erg belangrijk im het proces van PT. Hij houdt me goed bezig om op ontzettend veel vlakken een beter mens te worden, de investering is het nu al helemaal waard! Kom maar op met nog 2,5 maand!!!”

 

–  Noortje Loomans

Lees Meer »

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen