Anouk Deleij


Bijzondere Transformaties: Anouk Deleij

 Altijd weer die terugval

“Al jaren ben ik veel te zwaar. dan probeer ik weer een dieet, wat ik 2 weken volhoud en daarna weer terug val in mijn normale eetpatroon. discipline/doorzettingvermogen was ver te zoeken. Totdat ik marvin tegen kwam in de basic fit en we een vrijblijvend gesprek hadden. ik besloot mee te doen aan het 30 dagen programma. we stelde doelen, voor mij werd het 5 kilo afvallen in 30 dagen.”


Resultaten in slechts 30 dagen

 

Gewicht: -8,0 kg

 

Omvang: -41 cm

 

Vet: -3,7%

De nodige aanpassingen

“ik kreeg een voedingschema en ik ging meedoen met de bootcamp.
wat een verandering zeg ,ik moest nu echt opgaan letten met wat ik at en alles afwegen en alvast bedenken wat ik de volgende dag/ week ging eten. In het begin was het moeilijk, vooral omdat ik nogal van zoetig heid houd en dit niet in het voedingschema pastte. Geleidelijk aan wende ik er meer en meer aan de bootcamp vond ik leuk om aan mee te doen ondanks dat ik 0,0 conditie heb merkte ik dat het iedere week iets beter ging.”

De grenzen verleggen

“Marvin probeerde ons elke keer te motiveren om  tot het uiterste te gaan. De misselijkheid, tranen en spierpijn konden niet op tegen het fijne gevoel dat ik naderand had dat ik het toch maar even gedaan had. De eerste week van de bootcamp hadden we een fittest en de laatste week ook zonder de hulp van Marvin had ik mezelf nooit met 29% kunnen verbeteren.”

Overweldigend resultaat

“Na 2 weken bezig te zijn kon ik al veranderingen zien, zat ik beter in mijn vel en had ik al meer energie. Na 30 dagen  mocht ik mezelf weer wegen. ik was 8 kilo afgevallen en 41 cm kwijt. ooh wat was ik blij. Ik heb hierna besloten om nog is 90 dagen door te gaan met Marvin en nog veeel meer kilo´s af te vallen. Ik kan marvin aan iedereeen aanraden. Hij leert je hoe je zelf verantwoordelijkheid gaat nemen, zodat je nooit meer een stok achter de deur nodig hebt!”

 

 

Groetjes,

 

Anouk Deleij

Zet nu de eerste stap naar je nieuwe toekomst en…

 

KIES voor SUCCES!

 

AANMELDEN »

 
 

Benieuwd naar meer ervaringen?

Lees dan nu nog meer verbluffende verhalen!

 

Meer Bijzondere Transformaties »

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen