Bijzondere Transformatie – I.

Bijzondere Transformaties: I.

Na een operatie in 2015, verder een hielspoor en daaruit voortkomend een ontsteking aan de aanhechting van de achillespees aan het hielbot, was ik veel aangekomen. Toen de weegschaal ruim 74 kilo aangaf, was ik het zat. Het probleem was echter dat ik niet in een groepje of zelf op een sportschool kon gaan trainen vanwege de problemen met mijn voet. Rennen of springen mag ik nog steeds niet.

Resultaten

 

Gewicht: -7,9 kg

 

Omvang: -37,5 cm

 

Broekmaat: -6

(Van maat 10 naar maat 4 in dezelfde broek)

“Daarom heb ik voor een personal trainer gekozen. Ik moest echt een programma op maat hebben. De keuze voor PT was ook vanwege het voedingsadvies dat erbij hoort. Pas later begreep ik dat je van sporten alleen niet afvalt. Bewust met voeding bezig zijn, het goede eten en het kwade laten, is echt nodig om af te vallen. Bijhouden wat je eet, is voor mij de beste manier. De app laat zien hoeveel calorieën een bepaald product heeft en zo houd ik bij wat ik op een dag eet en wat ik nog eten mag.

Ik kwam bij Marvin terecht, en hij heeft voor mij een oefenschema bedacht waarbij mijn voet niet op de verkeerde manier belast werd. Verder ben ik op aanraden van Marvin bij de fysiotherapeut behandeld. Het hielspoor is inmiddels verdwenen en de ontsteking is ook bijna weg, dat komt waarschijnlijk ook doordat er minder gewicht op drukt.

Na twee maanden trainen zat ik al op het streefgewicht, maar eigenlijk is dat gewicht voor mij niet zo belangrijk. Je kunt een gezond BMI hebben maar nog steeds dik zijn. Het opmeten van o.a. de taille, heupen, nek, kuiten geeft aan of je in centimeters afvalt en is een stimulans om het vol te blijven houden. Inmiddels kost het me geen moeite meer om niet te snoepen en voor gezond eten te kiezen. Ook het hongergevoel verdween al snel, en nu is genoeg eten gewoon genoeg.

Het fijne aan trainen met Marvin is dat hij eerlijk is en zegt waar het op staat. Soms kan dat best confronterend zijn. Ik ben best eigenwijs en neem niet alles zo maar aan. Verder dacht ik altijd dat ik best weinig alcohol dronk, maar toen ik het met 1 of 2 glazen per week moest doen, was dat best even slikken. Het went, nu heb ik er eigenlijk wel genoeg aan.

De drie maanden zitten er al weer op en ik ben erg tevreden met het resultaat, van bijna maat 44 naar 38! Om dan toch nog even een cijfer te noemen, ik ben nu 7,9 kilo afgevallen, in centimeters is dat in totaal 37,5 cm. 

Ik ga nog drie maanden verlengen, ik vind dat ik wat stabiliteit en evenwicht nog meer bereiken kan. Verder wil ik nog meer buikvet verliezen en als het lukt om iets gespierder te worden dan zou dat mooi zijn. Wordt vervolgd!”

 

I.

Zet nu de eerste stap naar je nieuwe toekomst en…

 

KIES voor SUCCES!

 

AANMELDEN »

 
 

Benieuwd naar meer ervaringen?

Lees dan nu nog meer verbluffende verhalen!

 

Meer Bijzondere Transformaties »

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen