Noortje Loomans

Bijzondere Transformaties: Noortje Loomans

 Het begin van een nieuw leven

“Je kent het misschien wel, je gaat naar personal trainer voor een intake gesprek en belangrijkste wat besproken wordt zijn je doelen (in mijn geval afvallen en conditie opbouwen). Daarbij wordt er nog een meting gedaan van je gewicht en klaar. Bij Marvin werkt dat niet zo! Marvin heeft me in laten inzien dat er veel meer schuil gaat dan alleen het behalen van die doelen.”

 

 

Resultaten

 

Gewicht: -7,7 kg

 

Omvang: -40,5 cm

 

Vet: -6,3%

 Begeleiding op de juiste onderdelen

“Tijdens het intake gesprek bleek ik wat onzeker te zijn op gebied van sport (ik zou graag willen, als…, misschien.., enz.) en het grootste doel wat voor mij naar voren kwam is dat ik het plezier in sporten wil ontwikkelen. Want met plezier in sport behaal je je subdoelen ook wel, de mindset is dus een erg belangrijk onderdeel in het proces van PT. Gelukkig is Marvin hierin gespecialiseerd en heeft hij me er ontzettend veel bij kunnen begeleiden de afgelopen 3 maanden.”

Prioriteiten stellen

“Maar wat is er nu precies voor mij verandert? Ik ben actiever in het leven gaan staan, dus niet alleen maar hangen op de bank, klusjes uitstellen en me lui voelen. Voor mezelf heb ik een regel van ‘5 kernacties’ iedere dag. Bij het behalen van deze kernacties heb ik een super dag gehad. Ik kan dan met een tevreden gevoel naar bed gaan! In het begin was dit niet makkelijk, voor mijn gevoel moest ik zoveel doen op een dag, dat het niet meer te overzien was, het voelde voor mij als falen. Marvin heeft me hierbij geholpen om prioriteiten te stellen en tevreden te zijn met de keuzes die ik maak. Dat heeft me veel rust gegeven en heb ik de laatste periode gelukkig weer kunnen genieten.”

Pijnvrij én meer spieren!

“Betreft het sporten, hierin heb ik veel meer plezier in gekregen! Vooral krachttraining vind ik leuk, “kijk Marvin, spierballen!”. Maar niet alleen dat, met mijn werk moet ik veel tillen, doordat we de focus hebben gelegd op de balans en stabiliteit van mijn romp/rug, ben ik sterker geworden. Ik heb nu nauwelijks tot geen rugklachten meer en weet een betere houding in te nemen. Wat ook voordeel heeft op het zwaarder gaan trainen tijdens de sessies. Ik wordt sterker, fitter en val daarbij af!”

Geen dieet, wél resultaat

“Bij het afvallen is het natuurlijk ook belangrijk om op de voeding te letten. Veel mensen om me heen zien het als een dieet, maar ga daarbij de discussie aan om uit te leggen dat het een verandering is van je levensstijl. Tevens is gezonder eten veel lekkerder en beter voor je lichaam. Het lastige aan voeding blijft de impulsiviteit van ongezond eten wat voor mij een valkuil is, maar dat zie ik als een punt welke ik kan ontwikkelen.”

Een inspiratie voor mijn omgeving

“Wat verder erg leuk is, is dat mijn omgeving geïnteresseerd raakt in wat ik doe en me zien als een inspiratie. Vrienden vragen me om advies op verschillende vlakken. Hierin kan ik ze ook stimuleren om te kiezen voor een betere levensstijl.”

En nu?

“Er zijn nog genoeg muren die in de weg staan, waar Marvin me in gaat helpen om daar omheen te gaan. Daarom ga ik nog eens 3 maanden door! Ik voel me zekerder en ga mijn doelen behalen! Op naar een zelfstandigere ik in mijn nieuwe levensstijl!”

Groeten,

Noortje

 

 

Zet nu de eerste stap naar je nieuwe toekomst en…

 

KIES voor SUCCES!

 

AANMELDEN »

 

Benieuwd naar meer ervaringen?

Lees dan nu nog meer verbluffende verhalen!

 

Meer Bijzondere Transformaties »

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen