Sandra Van Den Heuvel

Bijzondere Transformaties: Sandra van den Heuvel

Na mijn traject van 90 dagen te hebben afgerond, vroeg Marvin me een recensie te schrijven. Paniek. Wat moet ik zeggen?? Ik doe een poging:

“Het afgelopen jaar was ik wat kilootjes aangekomen. Ik kon altijd eten wat ik wilde en deed dat ook, tot ik dat niet meer kon. Oh wacht, toen deed ik het ook nog. Met alle gevolgen van dien uiteraard. Steeds zei ik tegen mezelf: “volgende week begin ik te lijnen, het is maar een paar kilo, dat lukt makkelijk”. Maar als je dat lang blijft zeggen, en vooral nix doet, dan worden het er rap meer. Uiteindelijk was ik het beu, ik volgde de facebook pagina al een tijdje, en ik besloot een afspraak te maken. Na een intake  heb ik meteen de beslissing genomen om te gaan beginnen. Beste beslissing ever!”

Resultaten

Gewicht: -8 kg

Omvang: -45 cm

Ik begon te trainen met Marvin. Nou dat liep in het begin niet altijd even soepel, LOL. Wees gerust, ik heb met hem hierover gesproken, om het gewoon te vertellen zoals het ging. Ik vond hem veel te fanatiek, ik vond dat ik niets meer mocht,en de manier waarop beviel me al helemaal niet. Ik zal er nu meteen bijvertellen dat ik niet bepaald de makkelijkste ben. Ik neem nooit zomaar iets aan, wil altijd weten waarom, en heb een (irritant) duidelijke eigen mening. Het trainen ging prima, de obstakels lagen in de voeding. Marvin heeft een heel duidelijke kijk op gezonde voeding. Maar voor mijn gevoel was het TE streng. Hoezo kan ik beter geen brood meer eten?! Hoezo geen zoetjes gebruiken? Enz enz. En hou nou eens op over die stomme groenten. Ik haat groenten!! Het gaat er toch om dat ik binnen mijn macro’s blijf; hou op met dat gezeur!

Heeeel gezellig was het. Na de 2e week was ik al wat gewicht kwijt, ik had mijn voeding grotendeels aangepast op Marvin’s adviezen (want dat ik overal tegenaan stamp wil niet zeggen dat ik er helemáál niets mee doe), ik sliep al beter en voelde me al wat fitter overdag. Marvin had inmiddels aardig in de gaten hoe ik in elkaar zit, dus de communicatie verliep al wat beter. En vanaf dat moment ging het elke dag beter!! Wij moesten echt een lijn vinden om samen overheen te lopen. Hij vond de juiste toon en ik schopte mezelf regelmatig onder m’n kont dat ik tenminste moest proberen wat hij adviseerde, i.p.v. er meteen tegen te zijn. Ik had regelmatig mijn vragen en bedenkingen, en hij nam altijd de tijd om er over te praten. En niet alleen praten, hij luisterde ook echt. Op een gegeven moment ging ik merken dat hij over bepaalde voeding niets meer zei. Toen ik vroeg hoe dat nu kwam zei hij: “je gaat heel bewust met je voeding om, je denkt er goed over na en ondanks dat het niet altijd is zoals ik je adviseer, zijn de resultaten er”. Dat motiveerde mij nog meer.

De resultaten waren boven verwachting. Daarmee bedoel ik dat ik niet alleen ruim binnen de 90 dagen op het gewicht zat dat ik als eerste doel had gesteld, maar ik vond ook inmiddels de voeding lang niet meer zo lastig. Ik merkte dat het water drinken veel automatischer ging, ik toch bepaalde dingen wegliet of anders sterk verminderd had in mijn voedingspatroon en niet meer aan het “vechten” was.

Na het 2e blok besloten we te stoppen met wegen. Het streefgewicht was er, de focus ging meer naar de centimeters en naar het trainen. Dat laatste wilde ik graag verleggen naar het opbouwen van spiermassa. Na het 3e blok was het dan wel weer weegtijd. Ik was er gewoon bloednerveus van. Feestdagen achter de rug, niet tussentijds gewogen…..wat als ik toch niet goed genoeg had opgelet. Bibberend op de schaal en wat bleek?! Een extra 1.8 kilo eraf! En dat zonder enige moeite en mét feestdagen! Toen had ik zoiets van “ja, ik heb het gevonden, de balans in de voeding”. Helemaal blij.

Inmiddels ben ik begonnen aan mijn 2e traject van 90 dagen, waarbij we gaan focussen op spiermassa en spierkracht. In de eerste 90 dagen verloor ik op de kop af 8 kilo en 45 centimeter. De focus op afvallen is er nu af, deze ligt nu op een andere manier van trainen. Zwaar, als het aan mij ligt. Daarin kan ik ontzettend doorslaan. Marvin let altijd erg goed op tot waar ik kan gaan. Dat wil ik ook zeker even gezegd hebben. Zonder hem zou ik als een kip zonder kop aan gewichten getrokken hebben, mezelf waarschijnlijk meer blessures dan voordelen bezorgd hebben. Marvin kijkt ontzettend goed naar de houding: zo lang deze niet goed (genoeg) is, kun je niet zwaarder, langer etc. In het begin vond ik dat niet leuk. Ik kan best best een zwaardere dumbell vasthouden! “Ja dat zal best maar zolang jij je rug, kuiten en je core niet goed op orde hebt, gaat dat niet gebeuren” zei hij dan. En nu, na 3 maanden ben ik daar zó blij om. Door zo alert te zijn op houding neem ik het steeds mee in het dagelijks leven, ben me er steeds bewust van en ondervind ook de voordelen. En…..nu de houding beter wordt, laat hij me ook zwaarder trainen. Maar nooit over de grens. We zoeken hem op, en gaan tot op het naadje, maar niet er doorheen.

Grappig, ik wist niet wat ik moest schrijven en nu is het een heel verhaal geworden en kan ik zelfs nog wel meer bedenken om te zeggen. Maar daar ga ik mee wachten tot het 2e traject voorbij is.

Voor ieder die zich afvraagt wat de voordelen nu precies zijn van deze personal training heb ik maar 1 advies. Maak een afspraak met hem. Je zit op de goede plek daar!! Make no mistake, het is zwaar, je gaat jezelf tegenkomen, maar er als een betere versie uitkomen!!

 

Sandra van den Heuvel

Zet nu de eerste stap naar je nieuwe toekomst en…

 

KIES voor SUCCES!

 

AANMELDEN »

 
 

Benieuwd naar meer ervaringen?

Lees dan nu nog meer verbluffende verhalen!

 

Meer Bijzondere Transformaties »

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen