Tessa Timmering

Bijzondere Transformaties: Tessa Timmering

 De mindset van een pinda

“Ik basketbal inmiddels alweer 11 jaar. De afgelopen jaren ben ik het veel serieuzer aan gaan pakken. Ik kreeg de kans om naar een vereniging te gaan waar ik meer kon gaan trainen en ook krachttraining kreeg. Door moeilijkheden met mijn leeftijd moest ik helaas bij deze vereniging weg. Ik train nu nog maar 2x per week en wilde dus graag wat meer gaan fitnessen. Klein probleempje: Ik had de mindset van een pinda, dus van al dat fitnessen kwam niet veel.”

Resultaten in slechts 30 dagen

 

Kracht toename: +29%

 

Gewicht: gelijk gebleven

 

Vet: -1,1%

Geen feest, wel herkenning

“Toen sprak Marvin me een keer aan in de Basic Fit en begon over dingen als ‘het reptielenbrein’. HELAAS herkende ik mezelf hier nogal in. Hierna hebben we een (vrijblijvend) gesprek gehad en besloot ik om het 30-dagen-traject te doen.”

Specifieke wensen en toch resultaat

“Het was wel even wennen, zeg… Voor mijn positie is het handig om wat zwaarder te zijn, dus ik wilde niet per se gewicht verliezen, maar graag mijn vetpercentage wat omlaag halen en wat meer spiermassa te kweken. Maar opeens al je voeding afwegen en schema’s maken is toch een grote verandering. MAAR HET ZEKER WAARD! De bootcamps waren supervet. Ik heb nu een betere mindset, een kracht toename van 29% en 1,1% vetpercentage eraf is natuurlijk ook heel mooi meegenomen!”

De juiste basis om door te groeien

“Ik ga nu de 30 dagen voorbij zijn gewoon lekker zelf doorknallen. Marvin heeft me met alles echt super goed geholpen. Uiteindelijk doe je het natuurlijk zelf, maar soms heb je even iemand nodig die je confronteert met de realiteit. Marvin geeft een hele mooie voorzet, waardoor je m dr zelf vol in kan koppen! Ik raad Marvin dus echt aan iedereen aan!”

 

Groetjes,

 

Tessa Timmering

Zet nu de eerste stap naar je nieuwe toekomst en…

 

KIES voor SUCCES!

 

AANMELDEN »

 
 

Benieuwd naar meer ervaringen?

Lees dan nu nog meer verbluffende verhalen!

 

Meer Bijzondere Transformaties »

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen