Wil Groenen


Bijzondere Transformaties: Wil Groenen

Van couch potato naar spring in het veld.

“Sporten was nooit mijn ding, op de lagere school was ik de jongen die bij teamsporten altijd als laatste gekozen werd, de jongen die bij turnen steevast in plaats van op de kast, tegen de kast sprong……. Ik was een mollig kind, altijd een paar kilo te zwaar en ik heb al jong een forse aversie tegen bewegen ontwikkeld. In de loop van mijn leven heb ik nog wel wat pogingen om in beweging te komen ondernomen maar na verloop  van enkele weken of maanden gaf ik altijd weer op.”

Resultaten in 90 dagen

 

Gewicht: -8,7 kg

 

Omvang: -40 cm

 

Vet: -5,6%

Serieuse waarschuwingen

Na mijn veertigste begon ik langzaam maar zeker overgewicht te ontwikkelen en ruim anderhalf jaar geleden, na diverse waarschuwingen van mijn arts en met ruim twintig kilo te veel meetorsend, besloot ik dat het anders moest. Dus  een  abonnementje op de sportschool en opletten met eten, ik las wat boekjes en internet sites over gezonde voeding, gezond gewicht en voldoende lichaamsbeweging.

 

Vooruitgang…en terugval

Het succes was eclatant, in een klein jaar verloor ik  17 kilo, mijn buik was verdwenen en mijn tailleomvang met ruim 16 cm afgenomen.  Ik ging, met forse tegenzin maar trouw, drie maal per week naar de sportschool en besteedde aandacht aan wat ik at.

De vreetbuien die er altijd al waren, bleven en namen naarmate ik aan mijn succes gewend raakte weer  in frequentie toe en langzaam maar zeker gleed ik terug in mijn oude eetpatroon. Binnen enkele weken zaten er weer zeven kilo aan. Ik suste mijn geweten met de gedachte dat ik toch mooi tien kilo’s was kwijtgespeeld.

 

Contact met Marvin

Toen sprak Marvin me aan in de sportschool, hij meende dat hij me kon helpen om succesvol mijn doelen te behalen en te behouden.

Ik ben na een vrijblijvend gesprek, wat sceptisch, begonnen aan het Personal Impact Programma  van 30 dagen.

Resultaten: – 4,3 kg,  vetpercentage -2.3, omvang -23 cm.

 

“blij dat ik het een kans gegeven heb”

Mijn focus lag aanvankelijk op voeding, de voeding app is een handige tool om inzicht te krijgen in voedingsgewoonten, de hoeveelheid calorieën die producten bevatten en de verhouding van macronutriënten. Maar belangrijker dan dat zijn de gesprekken met Marvin geweest, hij weet zaken terug te brengen tot hun essentie. Opmerkingen als: “ het gaat uiteindelijk om de verhouding tussen calorieën in en calorieën uit, zo simpel is het” zullen me bijblijven evenals vragen:  “Is het wel echt belangrijk voor je ? Weet je zeker dat je dit wilt ? “.

Gaandeweg is mijn houding ten opzichte van voeding veranderd, ik bedoel dat ik niet alleen anders ben gaan eten maar vooral dat ik anders tegen eten aan ben gaan kijken, er anders over denk en mee om ga. Voeding is noodzakelijk, wat je eet en wanneer is een keuze, iedere keer weer!

 

Niet alleen doen, maar ook écht begrijpen

Geleidelijk zijn we ook meer aandacht aan bewegen gaan besteden; zaken als welke oefeningen doe je en waarom, wat past het beste bij je doelen en wat is het efficiënts passeerden de revue.  Ik had  hier nooit zo heel erg over nagedacht en wat ik er over las kwam als abracadabra op mij over.  Marvin heeft het vermogen om ingewikkelde zaken in gewone mensentaal uit te leggen. Nu mijn inzicht in fitness groeit neemt ook het plezier toe. Ook heb ik geleerd om mijn gedachten te richten op het ontspannend effect van bewegen. Er is geen betere manier om het hoofd leeg te maken dan een stevige workout. Ik ga tegenwoordig regelmatig met plezier trainen, een voor mij ongekend resultaat. Ik doe zelfs, met plezier, mee aan bootcamps.

 

De volgende stap(pen)

In het dertig dagen programma is een aardig fundament gelegd maar ik wil meer dan alleen een fundament, ik wil dat het gebouw in casco wordt opgeleverd, vandaar dat ik meteen door gegaan ben met het 90 dagen programma. Ik ga er van uit dat ik de afbouwwerkzaamheden  zelf kan verrichten in de wetenschap dat ik bij Marvin terecht kan voor tips of een vraag.

 

Mijn ervaringen met Marvin

Marvin heeft alles wat je van een goeie coach mag verwachten: Deskundig, aardig, zorgvuldig, kritisch, aandachtig luisterend, toegankelijk, persoonlijk, krachtige vragen, heldere sterke adviezen en uitleg. Hij haalt het beste in je boven en zet je aan het werk.

Ik beveel hem van harte aan.

 

Wil Groenen

Zet nu de eerste stap naar je nieuwe toekomst en…

 

KIES voor SUCCES!

 

AANMELDEN »

 
 

Benieuwd naar meer ervaringen?

Lees dan nu nog meer verbluffende verhalen!

 

Meer Bijzondere Transformaties »

Was het waardevol, deel het met je vrienden!

Contactgegevens

Dazzle Personal Training System
support@dazzlepersonaltraining.nl
www.dazzlepersonaltraining.nl
Kvk: 64330214

Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

Winkelcentrum Woensel 79E
5625AD, Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Dazzle PTS op Facebook

Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen