Survey

Schommelt jouw gewicht bij toeval? Of heb JIJ de controle?

Controle hebben over je gewicht, fitheid en gezondheid betekent een leefpatroon vinden wat past bij jouw wensen en doelen in het leven. Het betekent leven op basis van jouw plan om jouw fysieke doelstellingen te behalen én behouden.

Op dit moment ben ik bezig met een super leuk proces. Ik optimaliseer de inhoud van de volgende ronde van de ‘8 Weken Afslank Challenge’. Dit is een 8 weken gemakkelijk te volgen stappenplan om het lichaam van je dromen te creëren.

Om dit programma zo effectief mogelijk te maken heb ik je hulp nodig.

Wanneer je 3 minuten van je tijd neemt om deze resultaat gerichte vragen te beantwoorden, kan ik ervoor zorgen dat dit programma zo effectief en waardevol mogelijk voor jou wordt en blijft.

EN… als een bedankje voor het helpen geef ik je graag een 1-op-1 bodyscan (t.w.v. 49,-) én een aantrekkelijke korting op de volgende ronde van de 8 Weken Afslank Challenge kado!

Dus, ben jij klaar om jouw fysiek resultaat in eigen handen te nemen?

Dazzle PTS Background

<“Handtekening”>

  Wat is jouw doel op het gebied van je gezondheid? Wat zou er veranderen in je leven als je dit doel bereikt hebt? Waarom denk je dat het je nog niet gelukt is je doel te behalen én behouden? Welke nadelen ervaar je nu door het niet behalen van je doel? Wat denk je dat je nu nodig hebt om dit doel wél te bereiken? Voor- en achternaam: Leeftijd: E-mail: [mc4wp_checkbox]

  Was het waardevol, deel het met je vrienden!

  Contactgegevens

  Dazzle Personal Training System
  support@dazzlepersonaltraining.nl
  www.dazzlepersonaltraining.nl
  Kvk: 64330214

  Onze trainingen worden gegeven in onze exclusieve studio te:

  Winkelcentrum Woensel 79E
  5625AD, Eindhoven
  Bekijk in Google Maps

  Dazzle PTS op Facebook

  Personal Training Eindhoven - Dé Expert In Afvallen